Vi hjälper hela Skåne med elinstallationer

Värmia erbjuder många olika typer av tjänster inom elinstallationer och service. Vårt huvudkontor finns i Kävlinge men vi har ett geografiskt upptagningsområde i hela Skåne. Så när du behöver en elektriker i Lund, Malmö, Landskrona, Helsingborg eller någon annanstans i Skåne kan du alltid kontakta oss på Värmia!

Trygga och snygga elinstallationer

Att erbjuda professionella och säkra elinstallationer i Skåne är en självklarhet för oss. Värmia är registrerat hos Elsäkerhetsverket och uppfyller alla deras krav för säkra elinstallationer. Våra behöriga elektriker har lång erfarenhet och kunskap och utför alla elarbeten med stor noggrannhet och precision. 

Hos oss får du också ett personligt bemötande. Vi lyssnar på dina behov och önskemål och kommer gärna med tips och råd så att du en elinstallation som passar i ditt hem. Varje kund är unik och därför försöker vi alltid hitta skräddarsydda lösningar så att du som kund ska bli riktigt nöjd med vårt arbete. Efter avslutat jobb får du alltid en garanti på den utförda elinstallationen.

Stora och små eltjänster

Behöver du ett nytt eluttag i köket? Vill du installera spotlights i badrummet eller kanske lysa upp altanen? Är det dags att byta elcentral eller skaffa en laddstolpe till bilen? Hos oss kan vi hjälpa till med både de små och stora el-jobben.

Det kan vara allt ifrån reparationer och felsökningar till mer omfattande elinstallationer vid renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vi erbjuder kompletta lösningar som uppfyller gällande standarder för ökad elsäkerhet. Alla elinstallationer utförs på ett korrekt sätt av behöriga elektriker och med produkter av hög kvalitet. Det minimerar risken för elolyckor och du kan känna dig trygg och säker med dina elinstallationer. Vi arbetar med flera olika underleverantörer av elprodukter för att kunna anpassa ellösningar efter varje hem och situation. Det ger dig som kund en utmärkt funktion, ett snyggt utseende och en mycket prisvärd elinstallation.

Ett modernt elföretag med kunden i fokus

Våra behöriga elektriker utför elinstallationer åt privatpersoner, men också åt bland annat företag och bostadsrättsföreningar. Som privatperson kan du få ROT-avdrag för elinstallationen. Har du några frågor eller vill boka en elektriker för en elinstallation är du varmt välkommen att kontakta oss på Värmia. Vi är din elexpert i Skåne!   

FAQ

Gäller hemförsäkringen om det sker en elolycka i hemmet?

Ja, om elinstallationen är utförd av en behörig elektriker täcks den av hemförsäkringen. Spara därför all dokumentation i samband med elinstallationer.

Kan man använda vilken belysning som helst utomhus?

Nej, all belysning som du använder utomhus ska vara avsedd för utomhusbruk. All belysning utomhus ska också anslutas till jordade uttag. Fråga en behörig elektriker om du är osäker. 

Vem är ansvarig för elen i en bostad?

Det är ägaren och därför är det extra viktigt att alltid anlita behöriga elektriker för alla elinstallationer.