Om oss

Värmia är ett företag som är specialist på att hjälpa fastighetsägare att utföra elinstallationer samt att sänka sina uppvärmningskostnader. Vi har ett brett sortiment och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar med bästa kvalitet och driftsekonomi. Det ger dig trygg uppvärmning år efter år med bättre ekonomi.

Värmia vill ta ansvar för hela installationen, vilket underlättar för dig som kund samt ger dig trygghet. Vi är också helt fristående från olika tillverkare och vi kan därför rekommendera lösningar som ger dig bäst funktion, kvalitet och pris oberoende av fabrikat.

För att kunna ge våra kunder en hög servicegrad, ställer vi också höga kvalitetskrav på eventuella underleverantörer när det gäller såväl utförandet av deras arbete som att de uppfyller våra högt ställda krav när det gäller miljö. Alla våra energirådgivare har ett förflutet inom servicebranschen.

Vi har även anställda för VVS, kyla, värme, ventilation och el.

Värmia – Tryggt och enkelt för dig!

Vi är din elektriker i Skåne. När du väljer Värmia till leverantör av din värmepump får du en trygg helhetslösning. Det innebär att vi tar hand om allt från projektering till installation och driftsättning.

Läs mer
Varför oss
  • Trygg helhetslösning
  • Enkelt och problemfritt
  • Brett sortiment
Läs mer