Trygg installering av laddbox till din elbil i Malmö och resten av Skåne

Har du en elbil måste du också ha tillgång till en snabb och effektiv laddning. Det får du med en egen laddbox i garaget eller på garageuppfarten. Du ska nämligen inte ladda din elbil från ett vanligt eluttag. Med den höga belastningen från elbilen finns risk för överhettning och även en ökad brandrisk. Låt istället Värmia installera en säker laddbox till din elbil.

Fördelar med en laddbox till elbilen

Med en laddbox laddar du elbilen med en högre effekt. Det innebär en snabbare och mer effektiv laddning, men det innebär också en mer säker laddning. I laddboxen finns inbyggda säkerhetsfunktioner för att laddningen ska blir så trygg och säker som möjligt. När bilens batteri är fulladdat kommer laddningen att stoppas. Laddningen stoppas också vid eventuella fel. En annan funktion som många laddboxar har är att du kan schemalägga laddningen. Perfekt när du vill passa på att ladda bilen när elpriset är som lägst!

Installation av laddboxen

Värmia kan hjälpa dig att installera en laddbox till din elbil. Vi börjar med att kontrollera husets förutsättningar. För en vanlig villa med en huvudsäkring på 16 A är det ofta inga problem. Installationen görs sedan av en certifierad elektriker som också hjälper dig att tryggt och säkert komma igång med laddningen. När allt är klart kan du ladda din elbil snabbt och säkert hemma. Vill du följa laddningen kan du koppla ihop laddboxen med din smartphone.

Trygg installering av Laddbox till din elbil i Malmö och resten av Skåne

Placering av laddbox

Bor du i en villa med garage kan vi installera laddboxen i garaget. Då kan du ladda bilen smidigt när du har parkerarat den där. Vi kan också montera laddboxen på en husvägg vid garageuppfarten. Har du inget garage eller husvägg i närheten av din parkeringsplats kan en separat laddstolpe vara ett bra alternativ.

Grön teknik avdrag

När du beställer en laddbox tillsammans med en installation från Värmia kan du använda Skatteverkets avdrag för grön teknik. Det innebär att du kan få en skattereduktion på 50 procent av laddboxen och installationskostnaden.

Laddbox – en smart och miljövänlig investering

En laddbox förenklar livet för alla elbilsägare. Låt oss på Värmia installera en laddbox till din elbil. Det spelar ingen roll var i Skåne du bor. Lund, Malmö, Helsingborg eller kanske Landskrona – kontakta Värmia för en smidig och prisvärd laddbox-installation. Vi erbjuder en bekväm helhetslösning, från kontroll och beställning av en högkvalitativ laddbox till leverans och installation utförd av en behörig elektriker. 

FAQ

Kan jag installera en laddbox själv?

Nej, en laddbox måste installeras av en elektriker. Vi på Värmia erbjuder laddboxar tillsammans med installation utförd av en certifierad elektriker.

Kan jag ladda elbilen från ett vanligt eluttag?

För en snabb, effektiv och säker laddning rekommenderas en laddbox. 

Vad är en laddbox?

Det är en elinstallation anpassad för laddning av elbilar. Laddboxen klarar en hög belastning och laddar batteriet med en högre effekt så att du kan ladda bilen både säkert och snabbt.