Vad kan våra elektriker hjälpa dig med?

En elektriker från Värmia kan hjälpa dig med både små och stora elprojekt. Vårt certifierade team i Skåne levererar flexibla och pålitliga ellösningar. Våra tjänster inkluderar allt från byte av strömbrytare, belysning i trädäck och installation av laddboxar till byten av elcentraler, smarta lösningar i hem samt heltäckande elarbete vid nybyggnationer.

Anlita en elektriker för ett tryggt elarbete

Så länge som du har rätt kunskap och kompetens får du göra en del enkla elarbeten själv. Exempelvis får du byta en trasig säkring i proppskåpet eller återställa en utlöst automatsäkring. Man får också byta lamphållare samt montera skarvsladdar eller byta ut ett trasigt vägguttag. 

Dessa exempel på elarbeten får man utföra på egen hand. Det finns dock många andra elinstallationer som ska utföras av en behörig elektriker för att minska risken för personskador, skador på fastigheten och bränder. När en elektriker från Värmia kommer hem till dig eller till ditt företag kan du lita på att du får en trygg och godkänd elinstallation. Det är oerhört viktigt i ett eventuellt försäkringsärende.

Vad kan våra elektriker hjälpa dig med

En elektriker från Värmia

Det finns många fördelar med att kontakta oss när du behöver en elektriker:

Värmia – din elektriker i Skåne

På Värmia har vi hjälpt våra kunder med värmepumpar under många år och självklart hjälper vi också till med elinstallationer – stora som små. Eftersom vi är ett litet företag kan vi hjälpa dig snabbt, flexibelt och effektivt. Så om du till exempel bor i Helsingborg, Landskrona, Lund eller Malmö och behöver en elektriker, hör av dig till Värmia. Våra elektriker kan hjälpa dig med elreparationer, elinstallationer, elsäkerhet, felsökning samt energieffektivisering. 

FAQ

Vad kan en elektriker hjälpa till med?

Värmias elektriker kan hjälpa dig med både stora och små elarbeten. Några exempel är att byta strömbrytare, installera laddbox, fixa utomhusbelysning, byta elcentral och installera smarta lösningar i hem.

Varför behöver man en certifierad elektriker?

Vi tar elsäkerhet på största allvar. Alla våra elektriker är därför certifierade och har den kunskap och erfarenhet som behövs för trygga elinstallationer.

Vilka kan man anlita för elarbeten i Skåne?

Hos oss på Värmia kan vi hjälpa dig med olika typer av elarbeten i Skåne. Du når oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret på vår hemsida.