Vi hjälper ditt företag med nätverksinstallation

En modern och driftssäker IT-lösning är vad de flesta företag behöver idag. Värmia har den kompetens du behöver och efterfrågar för att få en IT-miljö som fungerar i vardagen. Vi kan hjälpa ditt företag med allt från enkla lokala nätverksinstallationer till mer avancerade nätverkslösningar, där säkerhet är av högsta prioritet. En smart och säker nätverksinstallation är viktig ur många perspektiv. Den minskar irritationen på arbetsplatsen, skapar en produktiv miljö och hjälper företaget att bli mer lönsamt. 

Säkra nätverkslösningar och nätverksinstallationer

Ett nätverk består av många olika delar och för att nätverket ska fungera så bra som möjligt måste alla dessa delar kommunicera och samarbeta. Vi kan hjälpa ditt företag med:

Det första steget för att skapa en datamiljö som fungerar är att förstå företagets behov och hur nätets används. Har ni redan en nätverkslösning men upplever att den är trög och långsam gör vi en felsökning för att åtgärda problemet. Vi kontrollerar också hur er befintliga utrustning med routrar, switchar och uppsättning av kablar ser ut och fungerar. När vi har fått en bild av hur allt ser ut kommer vi med förslag på åtgärder för att lösa nätverksproblemet.

Nätverksinstallationen kan inkludera en mängd konkreta åtgärder. Vi kan bland annat dra nätverkskablar, sätta upp accesspunkter, byta ut servrar, konfigurera brandväggar samt koppla in övervakningssystem och skrivare. Vi försöker alltid ta höjd så att er nätverksstruktur klarar av företagets framtida tillväxt. När våra certifierade elektriker och nätverkstekniker är klara med arbetet testas nätverksinstallationen och arbetet dokumenteras.

För att säkerställa en stabil och trygg nätverksstruktur erbjuder vi även underhåll och support av befintliga data- och nätverksinstallationer. Dyker ett problem upp eller om du har någon datarelaterad fråga är våra datatekniker snabbt redo att hjälpa dig. Vi erbjuder alltid högkvalitativa tjänster till riktigt bra priser.

Vi hjälper ditt företag med nätverksinstallation

Boka nätverksinstallation hos Värmia

Tappar du uppkopplingen ibland mitt under ett digitalt möte? Saknas funktioner i nätverket för de arbetsuppgifter du har? Vårt mål på Värmia är att göra en kostnadseffektiv, skalbar och säker nätverksinstallation. Oavsett om du behöver ett nytt nätverkskablage, en helt ny datainstallation eller helt enkelt en uppgradering av det system företaget redan har, kan Värmia förbättra nätverkets pålitlighet, hastighet och säkerhet. Våra datatjänster är av hög kvalitativ och prismässigt konkurrenskraftiga. Vi utgår från Kävlinge och har kunder i hela Skåne såsom exempelvis Lund, Landskrona och Höllviken. Hör gärna av dig om det låter intressant så berättar vi mer. 

FAQ

Hur fungerar ett nätverk?

Ett nätverk består av flera datorer och olika andra enheter som ansluts till varandra i syfte att överföra och dela resurser och information. 

Vilka fördelar finns har en bra nätverksinstallation?

En smidig, snabb och säker nätverksinstallation har stor betydelse både för medarbetarna och för företagets utveckling. Det blir smidigare att kommunicera och effektiviteten ökar vilket i sin tur kan innebära en snabbare tillväxt. 

Vad är skillnaden mellan ett trådbundet och ett trådlöst nätverk?

I ett trådbundet nätverk ansluts enheterna till varandra med hjälp av kablar. I ett trådlöst nätverk använder enheterna trådlösa signaler, radiosignaler för att kommunicera med varandra.